martes, 16 de junio de 2020

6B - ESCOLA A CASA - DIA 60 - 3r Trimestre



ESTAMOS EN LA CUENTA ATRÁS...


IMPORTANTE: ESTA SEMANA NO HABRÁ ZOOM. ESTAMOS HACIENDO LAS REUNIONES FINALES DE EVALUACIÓN. DISCULPAD LAS MOLESTIAS. Estaré pendiente de cualquier cosa que necesitéis por el grupo de whatsapp.


1) EDUCACIÓ VIAL - A vegades creiem que sabem moltes coses, sobre les normes de circulació i el significat de les senyals que hi ha al carrer. A continuació et posarem a prova...
Observa amb atenció la imatge, llegeix les preguntes i tria la resposta correcta. Per poder contestar correctament, hauràs de fer una bona tasca d'investigació a internet o demanar ajuda a casa. 
ATENCIÓ: S'ha de copiar el títol de l'activitat, s'han de copiar totes les preguntes i les respostes i fer un cercle a la lletra correcta, s'han de copiar les senyals de l'activitat 8 i acolorir les senyals tal i com les trobem al carrer. S'haurà d'enviar una foto de l'activitat al grup de what'sApp. Teniu fins al dimecres, 17 de juny.






 

1) OPERACIONES BÁSICAS: Continuar con las operaciones diarias. 








1) RECORDATORI - EXPRESSIÓ ESCRITA - MÉS ENLLÀ D'UNA IMATGE: 
Tria una d'aquestes fotografies i inventa una història.
- De qui són les empremtes del desert?
- Què fa aquesta expedició al Pol Nord?
- Què hi ha de misteriós en aquesta cascada de la selva tropical?

ATENCIÓ: HISTÒRIA INVENTADA DE MÍNIM 10 LÍNIES I MÀXIM 15.

IMPORTANT - NO ENVIAR FOTO DE LES RESPOSTES (PER ARA...) S'ha de fer per a demà.  








Good morning everybody!! :D

Let’s start the last week!!

Today, you have to do this activity about “Mario” using Present Continuous!

Click “Start” and do activities 1, 2, 3 and 4. Write the number you get and use it for the secret code in the final stage.

(Fes click a “start” i resol les 4 activitats. Escriu el número que aconsegueixis després de resoldre les activitats i utilitza’l al codi secret del ”final stage”).

Activity link: https://view.genial.ly/5ebbf1702d0fc40d913fc891



Big hug!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.