jueves, 5 de marzo de 2015

Deures 6è C - Dimecres, 4, 5,6 de març de 2015

Hola a tots,

Aquest cap de setmana aneu més tranquils, però cal revisar mates pel exàmen de dimécres. A més us recorde que les revisions de carpesà encara no han acabat. També els que no tenen PORTADES cal fer-les.

Revisió del carpesà per nota IMPORTANT: ordre, neteja, bona lletra, no deixar buits, títols del contigut a tractar, data, portades de cada assignatura...i com més cuidat més nota.

-Mates: Exámen 11 de marzo OPERACIONES. Repasar: operaciones combinadas, operaciones de fracciones suma, resta, multiplicación, división. Además del  m.c.m y m.c.d.

-Actividades para el lunes: página 54 ejercicios 1, 2, 3 y página 55 4,5,6

- Català: Estudiar un embarbussament i recerca: què és un catxirulo?

- Medi: Llegeix el recurs sobre ecosistemes del blog i fes l'activitat.

Per puntuar més alt a MEDI: On està aquest ecosistema?

L'ecosistema dunar es caracteritza per la seua fragilitat i alt valor ecològic. A aquests arenals hi trobem espècies molt importants i especialitzades com el borró (Ammophila arenaria), el card de platja (Eryngium maritimun) o el lliri de platja (Pancratium maritimum), algunes de les quals son endèmiques tant animals, com és el cas de l'escarabat fura (Pimelia elevata), o vegetals com el molinet (Silene cambessedesii). A les dunes fitxes, hi trobem formacions de savinars molt interessants i especialment ben conservades a Formentera.



FINS DILLUNS!

6 comentarios:

  1. Jordi

    Elena no enteiendo los ejercicios 1,5 y 6 del libro de mates.
    Lo demás bien!!

    Hasta el lunes 🙊🙊

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Jordi. Espero que con la revisión de los ejercicios de hoy, lo tengas claro. Haz los deberes y estudia para el examen. Si hay dudas mañana continuamos con m.c.d, m.c.m y operaciones ¡¡SUERTE!! y a por el 10 ¿no?

      Eliminar
  2. Elena soy Adrian no entiendo algunos ejercicios de mates los que no entiendo son el 1 y el 6

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Adri. Espero que hoy ya lo tengas claro. De todos modos mañana continuaremos trabajando m.c.m, m.c.d y divisores No dudes en preguntar si alguna cosa no queda clara. Hasta mañana.

      Eliminar
  3. Hola Elena no entiendo el 2, 4 y 5 del libro de mates. El lunes los puedes explicar ?

    Alfonso 6ºC

    ResponderEliminar
  4. Hola, Alfonso. ¿Cómo va el estudio para la prueba del miércoles? Mañana continuaremos repasando. ¡No dejes ninguna duda! ¿Te han quedado claras las sumas y restas de fracciones? Práctica y a por el 10 en la prueba del miércoles. ¡Vamos!

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.