miércoles, 1 de abril de 2015

30,31 de març i 1 d'abril

Hola al·lots/es i famílies,

Avui per últim dia utilitzaré el nostre bloc per acomiadar-me de vosaltres. Avui  1 d'abril ha estat un emotiu per a tots, i per a mi no ha estat fàcil acomiadar-me, però no us diré adéu perquè no es fins mai, sino per sempre. Els nostres dies a l'aula sempre quedaran i després de 4 mesos tindrem bons i dolents records. Ara us queda un últim trimestre abans de deixar l'escola que heu d'aprofitar.

Una abraçada molt forta,

Elena Miralles
P.D: A Toni i Marina un peto molt fort i fins un altra.

FESTA D'ACOMIADAMENT I REBUDA DEL RAÚL


Ahhh, està clar que no podia marxar sense deixar-vos una mica de feina, ji,ji.

Recordeu per a vacances cal fer:

- Matemáticas: Hacer las dos fichas:  operaciones y calculator time.
- Catala: Fer una poesía d'uns 15 versos unes tres o quatre estròfes de temàtica lliure. Cal entregar-la el primer dia després de vacances. La poesia serà per al concurs literari de CEIP Cervantes.
- LLegir un llibre en Català o Castellà durant les vacances. A la tornada es comentarà el llibre als vostres companys en una petita exposició a l'aula utilitzant el català.

BONES VACANCES!!!

2 comentarios:

  1. Gran mestra i millor companya! Et trobarem a faltar Elena. Una abraçada molt forta!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies. Jo també us trobaré a faltar.

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.