sábado, 18 de abril de 2015

Deures 6è A - Divendres, 17 d'abril de 2015

Aloha chic@s, 

Se nota que la primavera ha llegado porque todos estamos un pelín más alterados. Así que, sobre todo los enamorados y enamoradas, intentad controlar vuestra pasión desenfrenada, ¿ok?


Els alumnes de 6èA han de fer els següents deures:
  • Medi: Fitur. Recordeu que heu de cercar idees per als balls del vostre país per a dilluns. 
  • Català: Contacte amb els alumnes del CEIP Vialfàs! Què vols ser de gran? Quina pregunta més complicada, no? A aquesta edat difícilment haureu decidit què voleu fer quan sigueu majors, però estic segur que molts i moltes de vosaltres teniu moltes inquietuds, aficions, desitjos...Pensau en allò que més us agrada fer o en allò on destacau molt. A partir d’aquí podreu començar a intuir què us agradaria ser de gran. Redacció de 5-7 línies.
  • Castellano: Ejercicios 2, 3, 4 y 5 de la ficha de los adverbios. 
  • Educació Física: Preparació Cursa Solidària - Entrenar per a donar el màxim el dia de la cursa. 4 minuts dissabte i diumenge. Ànim!
  • Cervantes Sapiens: Practicar amb el joc que hem triat. Sopa de lletres, trencaclosques, penjat de mots, Scrabble, embarbussaments i endevinetes. Segur que sortirà molt bé. 
  • IMPORTANTE: Autorización de la salida "Seguridad Vial". Lunes entregada por favor! 
  • Retos: No os olvidéis participar!

2 comentarios:

  1. Ainara Castillo Ortiz 6ºa

    Hola David en el de ceip Vialfàs también tenemos que poner porque bu ser ser esto de grande.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Hola Ainara! Sí, me parece estupendo que lo hayas pensado. Así tu explicación quedará mucho mejor ^O^. Recuerda que se hace por escrito para que lo corrijamos en tu sección de catalán del carpesano. ¡Un abrazo campeona!

      Eliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.