lunes, 13 de abril de 2015

Deures 6è A - Dilluns, 13 d'abril de 2015

¡Aloha estimad@s estudiantes!

Ya estamos de vuelta y con las energías bien renovadas para enfrentarse a la recta final del curso. El ánimo debe mantenerse intacto hasta el final. Los que piensen que no pueden conseguirlo, siempre podrán usar esto...

"Una profesora atrapa a un alumno copiando en un examen..."



Vaya pieza, ¿verdad?...Jejeje. 

Els alumnes de 6èA han de fer els següents deures:
  • Català: Concurs de Poesia Escolar CEIP Cervantes - Presentar abans del dijous una poesia (mínim dues estrofes, màxim 4), de tema lliure en un DIN-A4 o A3, amb un dibuix o decoració que hagi de veure amb el contingut del vostre treball. 
  • Català: Lectura - Tornar llibre de la biblioteca escolar, que heu agafat per a les vacances. IMPORTANT!
  • Educació Física: Preparació Cursa Solidària - S'apropa aquesta genial cursa i ens hem de preparar físicament per al gran moment. Només seran 4 minuts fent voltes, però hem d'entrenar per a donar el màxim el dia de la cursa. Recordeu entrenar una mica per la tarda, principalment els que no esteu habituats a fer aquesta activitat. A l'escola treballarem de valent. Ànims!
  • Cervantes Sapiens: Els grups ja estan fets i ara toca practicar amb el joc que hem triat. Sopa de lletres, trencaclosques, penjat de mots, Scrabble, embarbussaments i endevinetes. Segur que sortirà molt bé. 




3 comentarios:

  1. Ana Aiting Hernández Borrego 6ºA15 de abril de 2015, 20:27

    David he trobat els embarbussaments de lany passat:

    http://5ceipcervantes.blogspot.com.es/2014/04/embarbussaments-ja-queda-poc-pel.html

    Jo lany passat em vaig aprendre 8 o 9. Ara ja em se 7 dels de lany passat i 2 i mig de les pagines que has posat. I he trobat el full de l'any passat, ja que tot del carpesà de l'any passat ho tenc. Fins demà

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Eres una pedazo de crack! Gracias por recordarlo Ana. Mañana hablamos y miramos de poner el enlace en nuestro blog. ¡Un abrazo campeona!

      Eliminar
    2. Mira Ana, he ficat l'enllaç al nostre bloc com a "Embarbussaments 3" a la secció del CervanteSapiens. Gràcies i fins demà!

      Eliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.