viernes, 21 de febrero de 2020

Deures valors 21 de febrer

Estimats i estimades alumnes. Si cliqueu la foto, us portarà al vídeo que hem estat treballant. A continuació us deixaré les activitats encara que us hagi repartit les fotocòpies. 



Aquest curt ens ensenya que les persones tenim trets que ens fan DIFERENTS i que aquests no han de ser motiu de SEGREGACIÓ sinó de RIQUESA.
El RESPECTE a les diferències ens ajuda a ser més TOLERANTS.
Sempre hi ha que buscar motius per a INTEGRAR i ACCEPTAR als altres perquè ens aportaran moltes coses bones.

1. Coneixes a alguna persona que consideres diferent? Explica

2. Existeixen persones que no l’accepten? Per què?

3. Recorda el curt. L’eriçó és rebutjat perquè molesta a la resta d’animals amb les seues pues. Com et sentiries si molestares d’alguna forma als teus companys/es i aquests et rebutjaren per això?

4. Què és allò que més t’ha emocionat del curt?


Cas 1. Imagina que a la teua classe hi ha una xiqueta que li costa molt com-prendre les explicacions de la mestra/e. Quan tots ho sabeu molt bé, ella encara no ho comprén del tot i la mestra ho ha de tornar a explicar. Hi ha un xiquet/a que front aquesta situació bufa i fa cares d’aborriment. La xiqueta s’adona que els està “aborrint” amb els seus dubtes.

Com creus que se sentirà la xiqueta cada vegada que no entén al-guna cosa? Com la podries ajudar?



Cas 2. Pau és un xiquet un tant especial. A ell no li agrada jugar al que solen ju-gar els xiquets/es de la seua classe, prefereix asseure’s i llegir els seus llibres d’aventures, però això no significa que vulga estar sol o no tindre amics i amigues. Com al pati no sol jugar, els seus companys/es no solen quedar

Com penses que se sent Pau al veure que tots/es queden i no compten amb ell? Què faries tu si fores company/a de Pau?


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.