viernes, 26 de septiembre de 2014

Deures 6è A - Divendres 26 de setembre de 2014


I ens preparem per al cap de setmana!

Els alumnes de 6èA han de fer les següents activitats:
  • Mates: Llevar preparada la actividad de repaso de cálculo de porcentajes y de fracciones. 
  • Castellano: Ahora que hemos elaborado el paso 1,2 y 3 de un texto expositivo, ha llegado el momento de redactarlo. Tenemos las ideas principales. Lo único que necesitamos es una introducción con "gancho", juntar las ideas con conectores, usar sinónimos y seguro que nuestro texto expositivo quedará superbien. ¡Ánimo!
  • Castellano; Actividad sobre los tipos de texto expositivo, página 6 del dossier. 
  • Català: Activitat d'inventar una notícia al dossier de "La notícia". La imatge no es podia veure molt bé. Aquí la teniu per donar-vos una mica d'ajuda. 
  • Català: Estem a punt de preparar una activitat genial, i fer un petit telenotícies de notícies envers l'univers. Però per poder preparar això, necessitam que els alumnes redactin una notícia inventada, relacionada amb el nostre centre d'interès, però de coses que podrien passar en un futur. Només hem de preparar un títol i una entrada on estiguin clares las següents qüestions: 

què? qui? quan? on? per què? com?


Quan tingueu escrites les respostes, redacteu l'entrada de la notícia. Concentració nois i noies! I proveu d'ésser originals, però no exagerats!
Tots heu començat l'activitat a classe i molts la teniu corregida. Així que vull veure bons resultats. 

3 comentarios:

  1. Elena
    Hola David, la foto de la noticia de el ejercicio de elaborar una noticia a partir de la foto, la foto no la puedo ver podrías ponerme lo que es por favor.
    Elena de els PROTOESTRELLES.

    ResponderEliminar
  2. ¡Hola Elena! Ya tienes colocada la imagen campeona. Un abrazo y recuerda poner las respuestas de TODOS los retos en un comentario. ¡Suerte!

    ResponderEliminar
  3. Hola David, en el ej de Mates número 1 también hay que hacer la prueba.
    Un saludito.
    Elena de els PROTOESTRELLES

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.