domingo, 14 de septiembre de 2014

Vídeos envers l'Univers: Obrir la nostra ment a l'espai!

Aloha nois i noies,

Com ja varem parlar divendres, el nostre centre d'interès estarà relacionat amb l'univers. És un tema molt ample però al mateix temps increïblement magnètic (que atrau molt, jeje) He trobat dos vídeos que m'han cridat l'atenció i els volia compartir a tots vosaltres. A veure si vos agraden, ok?


"Encara que sembli mentida, vols veure tota la brutícia que hi ha al voltant del nostre planeta Terra?
El primer vídeo és un resum d'una investigació a un telenotícies. El segon vídeo, que dura només sis minuts, amplia i mostra quanta brutor hi ha actualment i com estarà la nostra atmosfera en 40 o 50 anys.
Hi haurà tanta ferralla espacial que no podran sortir naus al espai! Els científics i enginyers, han pensat diferents formes per eliminar la brutícia a l'espai. Encara no es sap si aquests sistemes podran esser útils."  



6 comentarios:

  1. Ana Aiting Hernández Borrego 6ºA15 de septiembre de 2014, 15:28

    Susana ens ha mandat uns deures per el dilluns de buscar coses que hem donat a 5è pero la llubreta no la tenim, diu qje el dilluns nos la donara

    ResponderEliminar
  2. Ana Aiting Hernández Borrego 6ºA15 de septiembre de 2014, 17:19

    no he trobat les preguntes que vas posar pero he trobat quen és va caure un cohet que varen enviar a l'espai les tinc copiades.

    ResponderEliminar
  3. Hola David soy Elenoide siento molestarte pero vas a poner los deberes
    Un saludo Elenoide ^-^ .

    ResponderEliminar
  4. Aloha Elena i Ana! Els deures voluntaris ja estan preparats! Molt interessant la teva informació Ana. Si vols deixar-me l'enllaç al blog o podré comprovar més tard. I Elena... mai em molestes! Estic super content de tenir-vos per aquí! Una abraçada!

    ResponderEliminar
  5. Ana Aiting Hernández Borrego 6ºA15 de septiembre de 2014, 20:56

    Hola David!! Siento haberme equivocado en algunas palabras..... Estos son los dos enlaces de los videos que encontré. Al final si que era de los deberes:
    m.youtube.com/watch?v=ZLWvx8lpBo4
    m.youtube.com/watch?v=mqP7Yaipgug
    Adios un saludo.
    P.D.: Son dos vídeos pero no se si le paso a la misma persona.Creo que no porque están en distintos sitios.

    ResponderEliminar
  6. ¡Hola Ana! En el primer video no sale nada pero el segundo... ¡ES LA CAÑA! Es impresionante. Ayuda perfectamente a contestar a la pregunta número dos de los deberes voluntarios. Es increíble. Voy a ponerlo ahora mismo en el blog. ¡Muy bien Ana!

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.