domingo, 27 de octubre de 2019



                
Hola classe dels Simpsons, a partir d’aquesta setmana començarem una activitat que durarà fins que s’acabi. Es diu “El llibre viatger”. Tot seguit us expliquem en què consisteix:

            “Hola, sóc el llibre viatger i ara us explicaré per a què serveixo! Cada setmana visitaré una família diferent, viuré amb ells una setmana. Durant aquests dies es tractarà que, entre tota la família, continueu una història que el primer ha començat (una pàgina per davant o dos si voleu posar-hi fotos, dibuixos, textures, ... el que cregueu convenient). Els dilluns sortiré de l’Escola i m’haureu de retornar, sens falta, el dilluns següent, per tal que el nen o la nena pugui mostrar, llegir i explicar el seu trosset d’història als seus companys/es de classe. Al final del llibre, elegirem entre tots el títol de la història tan fantàstica que ha sortit.

            Us recomano que tingueu present que ho ha d’entendre tots/es els/les nens/es que ho llegeixin, per tant:
-        -  Fer primer un esborrany del que s’ha d’escriure 
-        - Revisar les faltes d’ortografia (diccionari, internet...)
-       -  Escriure súper, súper net i clar!!

            Us demanem que us ho prengueu amb molt d’interès i que hi poseu molta imaginació. És molt important que em cuideu i em tracteu bé i, sobretot, que respecteu els torns.”

            “Desitjo passar-m’ho molt bé viatjant per totes les cases.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.