martes, 22 de octubre de 2019

VÍDEO - ACTIVITAT- La 1a Volta al Món (6è B)


LA 1a VOLTA AL MÓN
RECERCA DE LA RUTA HISTÒRICA

Estimades famílies, 

Aquí teniu un vídeo d'una activitat que vàrem fer a classe, amb l'objectiu de reproduir la ruta que es va triar per dur a terme la primera volta al món. Tots i totes varen treballar de valent per aconseguir-ho. Aquest és un petit homenatge a la seva feina. Enhorabona!


6 comentarios:

  1. Hola bona nit soc Mohamed el video asegut molt divertit i m'agradad molt adeu fins el dimecres.

    ResponderEliminar
  2. Bona nit David soc na Rania m'agrdat molt el video te las curat molt. Adeu fins dema

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Mohamed i Rania! Els vostres missatges animen molt. Fins demà!

      Eliminar
  3. Chic@s, molt bon treball. Es nota que sabeu treballar en equip. Molt bona feina. Aprofiteu al superprofe que teniu per aprendre molt. ;-)

    ResponderEliminar
  4. !David¡ has vuelto nunca olvidare como me lo pasaba en clase cuando estaba en 6A un gran abrazo de parte de Gustavo y nunca dejes de hacer esos fantasticos videos tuyos y maravillosos.
    postdata nos vemos el dia de puertas abiertas del instituto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡¡¡¡¡GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSTAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! ¿CÓMO ESTÁS SUPER-CRACK? Qué ilusión más grande me ha hecho recibir tu mensaje en el blog. Espero que vengas a visitarnos algún día por el cole. ¡ERES UN FENÓMENO! Da por hecho que nos veremos el día de puertas abiertas. En el Cervantes nos acordamos mucho de ti. ¡Un abrazo enorme y cuídate!

      Eliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.