jueves, 15 de enero de 2015

Deures 6è C- Dijous, 15 de gener de 2015



Els alumnes de 6è C pel dilluns han de fer:

  • Mates: pàg.122 (activitat 2), pàg. 124 (activitat 3) pàg. 125 (activitats 4 i 5).
  • Medi: Estudiar rius, capitals, províncies i comunitats. (L'exàmen serà el pròxim dijous dia 22 de gener) A més de millorar els dos mapes de les províncies i comunitats posant també els rius.També heu de fer l'activitat de recerca sobre el vostre continent i país.
  •  RECORDEU que esteu a sisè per tant els mapes s'han de fer amb cura perquè valoraré: bona lletra  (s'escriu amb bolígraf, per suposat), ben pintats i amb ganes, correcció ortogràfica (noms ben escrits i amb accents, com s'escriuen els noms de les capitals?majúscula i el nom de les províncies?majúscula)i tot el que pugau posar de la vostra part per fer un bon treball.
  • Castellà: " El misterio de las 7 puertas en formato digital" El dilluns deixaré una última sessió i el dimecres 21 serà l'entrega.
  • Pels més agosarats encara poden incloure una última part final que trobaràs al nostre blog i com sabeu tot té recompensa.

                    "Com més sucre, més dolç"

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.