martes, 27 de enero de 2015

Deures 6è A - Dimarts 27 de gener de 2015


Buenas tardes a tod@s,

Así se resume en una imagen la situación en la que se encuentra ahora mismo la clase de 6ºA. Hoy hemos tenido 5 bajas de golpe, que en total suman 7... Espero que tod@s os podáis recuperar bien rápido, puesto que esta semana es muy especial y tenéis que estar en la escuela. ¡Ánimo!

Els alumnes de 6è A han de fer els següents deures:
  • Català: Activitat de la fitxa de les sigles, exercici nº1. Heu de fer recerca per saber quin és el significat de les sigles que apareixen a l'exercici 1. 
  • Educació Física: No olvidéis traer el material para hacer las pelotas de malabares. Todavía hay alumn@s que no lo tienen preparado.
  • Medi: Demanar a casa què és allò que els vostres pares/mares saben respecte a les armes nuclears. Podeu investigar junts els següents aspectes:
-Quin tipus d'arma és una bomba nuclear?
-Alguna vegada a la història s'ha fet esclatar una bomba d'aquestes característiques, damunt de cap població?
-Penseu que es fan esclatar aquest tipus de bombes, però simplement per fer proves d'armament? A on? 
- Hi ha països que avui en dia tenen en el seu armament aquest tipus de bombes? 
- Sabeu les conseqüències que pot causar a una població, fer esclatar una bomba nuclear damunt d'ells? El mal que pot fer es supera en pocs anys? molts?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.