martes, 27 de enero de 2015

Deures 6è C - Dimarts, 27 de gener de 2015


Hola famílies i alumnes de sisè C:

Pareix que ja anem agafant un poc de ritme de treball en aquets segon trimestre, però ja sabeu cada dia un poquet.

Avuí hem tingut una visita de l' Aquàrium Cap Blanc, més conegut popularment com "Sa cova de ses llagostes", centre de recuperació d'espècies marines i ens han explicat les espècies rares i no endèmiques del nostre mar mediterrani. A més hem tingut l'oportunitat de veure algunes espècies a l'aula.




Els deures d'avui son:

- Català/ Medi: fer una redacció en català d'unes 10 línies sobre la importància de reciclar correctament, reutilitzar els materials i reduir la quantitat de deixalles que fem cada dia. Per què es important utilitzar una carmanyola per l'entrepà? i Per què no hem de fer servir el paper d'alumini? Avuí també hem conegut de primera mà el que passa amb els plàstics que deixem fora de les escombraries amb l'història que ens ha contat la Verònica. Aleshores, per què és important tirar els plàstic al seu contenidor?
- Castellano/Medi: Estudiar por grupos el RAP DE LOS CONTINENTES.
- Mates: Fitxa de las coordenadas ejercicios 1 y 2.

HASTA MAÑANA. > ^ _^ < Vuestra profe, Elena.





4 comentarios:

  1. Hola soy Alba de 6c y me ha encantado la charla y lo que mas me ha gustado a sido el tiburón gató.

    ResponderEliminar
  2. Elena el rap se tiene que aprender todo o solo lo los parafos que as subrayado con tu grupo 6C Adrian.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Alba, me gusta que compartáis en el bloc vuestros gustos y preferencias, así nos vamos conociendo más. La verdad que yo también he disfrutado y aprendido cosas.

      Eliminar
    2. Hola, Adri: No sé si finalmente te he contestado hoy en clase a tu pregunta sobre el rap. Podéis organizaros como queráis: por parejas y cantar, de uno en uno el párrafo o todos a la vez. Eso os lo dejo en vuestras manos. Mañana ensayo y el lunes grabamos. Vamoooosss a rapearrr.

      Eliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.