lunes, 23 de febrero de 2015

Deures 6è C -Dilluns 23 de febrer 2015

Hola  6è C, ja estem en dilluns i ens espera una setmana curta, però intensa.


Deures per demà:

- Català: tenim la presentació del temps i heu d'entregar la dita de febrer aquells que no la han entregat avui. Per la presentació del temps heu de repassar en veu alta el vostre guió varies vegades aquesta tarda, per tal d'agafar confiança. Ànim!!! que segur  ho feu molt bé, tant bé, com els presentadors de IB3 i TV3 en el temps.

- Mates: Realizar la media aritmética de los meses de noviembre y diciembre y representar en forma de gráfica de línea.

- Castellano: Estudiar los verbos haber y la primera conjugación completa. Mañana preguntaré. RECOMENDACIÓN: No lo dejes para el último día porque no lo podrás aprender en un día. Además la próxima semana tenemos prueba de verbos. VAMOS estudiar todos los días un poco. Si podeis que os pregunten los PAPIS.


Avuí a finalitzat el termini d'entrega de les banderes. Aleshores tots aquells que no la han  entregada tenen un cero en aquest treball, tant de Plàstica com de Medi.


1 comentario:

  1. Elena la hoja de verbos que nos as dado hoy nos la preguntaras mañana o solo la de la primera conjugacion Adrian6C

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.