miércoles, 25 de febrero de 2015

Deures 6è C -Dimecres, 25 de febrer 2015

BON DIA,

- RECORDEU AQUELLS QUE ANEU AL VIATGE FINAL DE CURS: Heu de dur fotocòpia del DNI i certificat de residència.

A més també cal tindre en compte que el 27 de febrer i el 2 de març no tenim escola. Ho teniu marcat al calendari escolar.

Per cert, on està aquest monument? com sempre canvia la resposta per un +






Com cada dia vos pose els deures:

- Matemàtiques: cal acabar la fitxa del CLIMOGRAMA i fer el climograma del teu país.
- Castellà: estudiar verbs. Què hem de revisar? Doncs les activitats fetes a l'aula, el mapa conceptual (esquema sobre temps verbal, mode, veu, persona i nombre, lexema i morfema, veu activa i passiva...)i les conjugacions verbals (verbs haver, primera, segona i tercera conjugació). I si TENS DUBTES apunta'ls i el dimarts PREGUNTA, però primer cal estudiar



7 comentarios:

  1. Jordi 6c

    No entenc el climograma de groenlandia o el exercisi 3.
    Lo de mes no entenc total😀
    Fina demás!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mol bé, Jordi!!! Així m'agrada que pregunteu. Doncs, no podem millorar si no hem dieu el que no enteneu. Després del que vàrem xarrar a l’aula. Ara estic segura que faràs un climograma de categoria. Fins dimarts.

      Eliminar
  2. El monumento creo que son las Torres De Serrano que esta en Valencia.
    El ejercicio 3 de mates se hace o solo era el 4 ?

    Alfonso 6ºC

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Alfonso. Molt bé! Són les Torres de Serrano en València. Enhorabona!! Recordam el proper dimarts que et pose un positiu. Bon cap de setmana llarg.

      Eliminar
  3. Son las Torres De Serrano
    Alfonso6ºC

    ResponderEliminar
  4. Hola Elena, he intentado aprenderme los verbos pero no lo consigo,¿Que puedo hacer para aprendermelos?

    ResponderEliminar

  5. Hola, Janira. Ja et vaig comentar a l'aula petites coses per tal de memoritzar els verbs. Per exemple, primer llegir els verbs varies vegades al dia: al matí, després de dinar i a la nit. Una altra forma és jugar als jocs de verbs del bloc, també us poden preguntar els pares, etc. La qüestió és practicar tots els dies un poquet (primer mode indicatiu, després subjuntiu...) Així veuràs com els aprendràs quasi sense adonar-te’n, però recordeu cada dia una estoneta. IMPOSSIBLE: estudiar tots els verbs en un sol dia

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.