jueves, 26 de febrero de 2015

DIES FESTIUS I DEURES - 6è C

Hola xics/xiques:

Avui navegant per internet he trobat a ROMEO I JULIETA ACTUALS.




Bé, ara tenim uns quants dies per a gaudir d'un bon descans  perquè ni divendres 27 de febrer, ni 2 de març hi haurà classe.

Aleshores, com sempre us recorde algunes coses pendents per la tornada:

- Català: si no recorde mal ens quedaren per l'escena III o algo així, no us ho puc dir amb seguritat. Avui no he fet la foto de la pissarra, jiji. Doncs llegir "Romeo i Julieta" uns 6 pàgines d'on ens varem quedar.
- Plàstica: dia 5 de febrer entrega de monuments i maquetes. La sessió del dia 5 serà per acabar el poster dels monuments, però recordeu que farem noves coses.
- Matemàtiques: cal acabar tota la fitxa del CLIMOGRAMA. Ademàs de realizar los retos del Dissapte, 21 de febrer 2015.
- Castellà: dia 4 de febrer dimecres exàmen de verbs. Què hem de revisar? Doncs les activitats fetes a l'aula, el mapa conceptual (esquema sobre temps verbal, mode, veu, persona i nombre, lexema i morfema, veu activa i passiva...)i les conjugacions verbals (verbs haver, primera, segona i tercera conjugació). I si TENS DUBTES apunta'ls i el dimarts PREGUNTA, però primer cal estudiar.

Després ja pots gaudir BON CAP DE SETMANA LLARG!, fins el dimarts que tornarem ha estar junts.

RECORDEU- VIATGE D'ESTUDIS - IMPORTANT
TOTS ELS QUE ANEU AL VIATGE D'ESTUDIS, Heu de portar el DNI / NIE i un certificat de residendia.
¡Cada vegada està més a prop vostre viatge final de curs!

2 comentarios:

  1. Hola Elena no se hacer los ejercicios de la pagina 97 que son el 6, 7 y el 8

    Alfonso 6ºC

    ResponderEliminar
  2. Hola Alfonso, Te explico en el ejercicio 6 tienes que hacer las operaciones combinadas, como siempre. Por ejemplo 2/3+1/6 y el resultado -3/4. Lo que el ejercicio te marca en cuadrados vacios es para ayudarte a hacer la operación, pero si te fijas es lo mismo que arriba.
    El ejercicio 7- Te pongo un ejemplo 3 +-----= 7 ¿Qué has hecho para averiguar el número? Pues en lo mismo pero operando con fracciones.
    El 8. Hay que pensar por que número tienes que sumar.
    Va ánimo y ponte a hacerlo, seguro que ahora ya no lo ves tan difícil.

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.