sábado, 14 de febrero de 2015

Deures 6è C -Divendres, 13 de febrer de 2015

Hola a tots i totes i FELIÇ DIA DE L'AMISTAT o DELS ENAMORATS.
http://www.flowers2mail.com/


Ja estem en el cap de setmana, però ja sabeu que sempre hi ha alguna coseta que fer:

Per als moments de tranquil·litat a casa tenim activitats voluntaries com son els REPTES. Ja sabeu molts teniu 4 positius i el dilluns s'ha d'anar per les aules a anunciar el que diu "El rei de Carnestoltes", però qui ès el rei de Carnestoltes? (Val per un +)


Una altra forma d'obtindre el vostre + és fent alguns dels REPTES del cap de setmana. 
ÀNIM CAMPIONS!!!!


Ara bé, la feina per tots i totes del cap de setmana:

- Mates: página 98 (1,2,3) y página 100 (1,4,5). Recordar que la ficha de Rios y montañas tiene que estar hecha, puesto que la corregiremos el lunes.
- Castellano: terminar la lectura del "El rey Arturo..." y estudiar los verbos de la primera conjugación simples y compuestos. Además del verbo HABER. Una forma de estudiar más divertida es jugar a los juegos que hemos colgado en la página en el bloc.
¿Cómo juego? Al azar o carambola, no
1-Saco mis hojas de verbos (verbo HABER y las conjugaciones de verbos de la primera, segunda y tercera conjugación.y el esquema: modo, tiempo verbal, formas singulares, plurales...)
2- Leo un par de veces mis hojas de verbos y trato de memorizar los tiempos verbales y sus terminaciones ( desinencias o morfemas)
3- Después inicio un juego: trato de resolver el juego sin mirar las hojas
4- Si no me acuerdo busco la información y contesto.
5- Así hasta tener pocos fallos y muchos puntos en el juego
"El lunes preguntaré los verbos".
- Català: Heu de preparar per grups el mapa del temps i fer el guió (Introducció, exposició del temps i acomiadament) pel dimarts. Les pases són les de l'exercici 4 de la fitxa "Sóc meteoròleg/a" on han d'`apareixer els símbols de l'exercici 1, les comunitats i proviencies del 2 (a més de les ciutats autonòmiques Ceuta i Melilla) i a més indicar la força del vent i les seues direccions (nord, sud, est, oest...)

- Dimarts 17 de febrer: assaig
- Dijous 19 febrer: exposició oral a tota l'aula.

- Música: dilluns ,16 de febrer prova.
- Medi: dilluns nota de les banderes de les comunitats autònomes.

FINS DILLUNS!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.