viernes, 6 de febrero de 2015

Deures 6è C - Divendres, 6 de gener de 2015

Hola!!!

Ja ha arribat el cap de setmana. Ara ja podeu descansar. Encara que algu no estarà cansat perquè el seu treball durant la setmana ha estat...Ummm. Bé, no olvideu que tenim uns pocs deures. Tot el que ahir posarem de deures i a més:

- Castellano: Leer del libro " El rey Arturo..." los capítulos del 23 al 30. Además estudiar las formas simples del verbo haber de los modos infinitivo, subjuntivo, imperativo y formas no personales.
- Medi: Fer mapes dels climes del món i preparar el debat (Fitxa debat totes les activitats) El dilluns farem el debat, però han d'estar els deures fets. A més de fer la recerca del clima del teu país també haureu de començar a fer recerca dels monuments, costums, mejar...

BON CAP DE SETMANA A TOTS.

Espere poder tindre demà el RAP en el bloc.

 Una abraçada, Elena


2 comentarios:

  1. RAMONA

    Hola Elena, una pregunta lo de los monumentos, comida y el resto es sobre el proyecto de Sudáfrica y el resto de países?

    ResponderEliminar
  2. Hola Patinadora !!!, Si, la búsqueda de información: clima, monumentos, comida es solo la de tu país (si tu grupo es el de Sudáfrica entonces solo este país). El resto de países lo trabajamos a través de los otros grupos y de forma general.

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.