miércoles, 1 de abril de 2020

6A - ESCOLA A CASA - DIA 13



¡Antes de nada, TODAVÍA HAY GENTE SIN REGISTRARSE, OS VEMOS! Pon tu nombre y apellidos, y marca tu grupo en el formulario del encabezado del blog, y dale a enviar. Pero solo hazlo una vez al día (no cada vez que entres en el blog...por favor... ¡Gracias!)



Ja estem acabant!! últim sprint nois!!  


Preguntes o dubtes: us recomano, quan tingueu dubtes, consultes o qüestions que fer-me m'envieu un correu si us plau.

Avui us deixo un joc d'habilitat que es diu Max i Mink, ja em contareu si us agrada!





Mates i ciències
- Passar per 6èB IMPORTANT

Lectura del llibre 

Qui vagi acabant el llibre, que agafi un de casa seva i que faci el mateix, d'acord?
- Glossari de paraules que no enteneu i la seva definició. 
- Resum d'unes 8 o 10 línies. 





Castellano

- Actividad 4. Seguir con la actividad 4. Si tenéis dudas podéis enviarme un correo o decirme que os llame para aclarar las dudas!

   Importante: Con esta actividad estaremos una semana y hay tiempo de sobra para hacerla. Ya sabéis que me gusta que seamos creativos, por lo tanto, pensad una forma de que sea original. Hemos hecho varias dinámicas de discurso, hemos hecho vídeos con el videoshop, y sabéis manejar diferentes formatos, así que tenemos las herramientas suficientes para elaborar un discurso guay y único.



Català
- Fer la porta 5. Podeu accedir per aquest enllaç.


                        


- Correccions llibre 6: 


ATENCIÓ QUE EN AQUESTA DARRERA PÀGINA, HI HA 3 FORMES CORRECTES DE FER L'EXERCICI. FIXA'T AMB ELS NÚMEROS PER COMPLETAR CORRECTAMENT I MIRA L'EXEMPLE DE LA PÀGINA ANTERIOR. 

- Fer les pàgines 26 i 27 del llibre 6. 

Anglès
Here you have today’s activity: 



Recordar fer i enviar les activitats de la setmana anterior. Hi ha molta gent que no ho ha entregat. Thank you!! :) 


5 comentarios:

  1. Ok muchas grasias ´´Adrian´´

    ResponderEliminar
  2. Joan pero si no hay ninguna de las opiciones que has puesto de la pagina 24 en mi libro que hago porque no lo he entendido bien

    ResponderEliminar
  3. Buenos dias Joan como estas i como esta Raul soy Sajida quiero saber si voy bien en las tareas i deberes del blog o que he olvidado acer alguna tarea del blog.Tambien quiero saber de que tiene que tratar ese audio de 20 o 30 segundos y si tiene que ser relacionado del medio ambiente o otro tema.Gacias i asta mañana.^_^

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Sajida bon dia! Doncs estem bé! gràcies per preguntar. No t'has de preocupar de les tasques. Estic rebent tot el que envies, has de seguir així. Respecte l'audio de l'activitat 5 de castellà, si vols el dilluns et truco a casa i t'ho explic val? Per altra banda, aprofit per dir-te que els capítols del llibre els has d'escriure en fulls i entregar-me'ls quan tornem a classe. Al blog només s'han d'escriure les portes ok? Digues-me si vols que et truqui el dilluns o aquest cap de setmana! Una abraçada campeona

      Eliminar
  4. Buenos dias Joan soy Sajida gracias haora estoy mas tranquila por los deberes me puedes llamar si puedes esta tarde o si no otro dia adios.

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.