martes, 31 de marzo de 2020

6A+B - ESCOLA A CASA - DIA 12 [IMPORTANT]





SUPER IMPORTANT!


SUPER IMPORTANT!
TOTS ELS ALUMNES DE 6è-A i 6è-B HAN DE FER EL SEGÜENT TEST. SI US PLAU, PARLEU O ESCRIVIU AMB WHAT'S APP,  ALS VOSTRES COMPANYS I COMPANYES DE CLASSE, I QUE NINGÚ QUEDI SENSE FER-LO. ÉS OBLIGATORI. 
S'HA DE FER ABANS DE LES 22h
(d'avui dimarts, 31 de març de 2020)

Instruccions:
- Escriure el vostre nom i cognom.
- Marcar el vostre curs i grup.
- Hi ha 10 preguntes. De les 3 opcions, marcar únicament la resposta correcta a cada pregunta.
- Fer clic a "Enviar". 
Gràcies!!

Nota: Per a demà heu de tenir preparats els 3 problemes següents i les dues pàgines noves del quadernet 6 de català. Penjaré al bloc totes les correccions. Heu de fer també les operaciones, lectures i resums. Bona sort amb el test!

MÚSICA (Susana)


Bon Día!!!!
Com aneu????
Aquí teniu la feina d'aquesta 3a setmana. L'activitat consta de dues parts, en la primera, heu de contestar a unes preguntes que fan referència a la partitura de l'Himne de l'Alegria, i, en la segona, heu de veure el vídeo i tornar a contestar a les preguntes.
Per fer el questionari he de cliclar damunt la foto.



 


ANGLÈS:

Here you have today’s activity: 



7 comentarios:

  1. Hola David Tengo 2 preguntas,La primera es si te ha llegado mi test y la segunda es que en la hoja de mates,en el bloque de divisiones, en algunas divisiónes no me salen las respuestas de las letras, por ejemplo a mi me da 5,88 pero en la hoja no sale pero sale 5,89

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Buenas Rayco. A la primera pregunta, tu test ha llegado, tranquilo. Respecto a la segunda, creo que 6A está haciendo una hoja anterior a la que están haciendo los de 6B. Si me pones en un comentario del blog las divisiones que no hayas conseguido completar por que algún dato esté mal, yo las comprobaré contigo, ¿ok? Por cierto, hazme un favor. ¿Podrías intentar hablar con tus compis de clase para avisarlos de que deben entrar al blog a hacer el test de "Estils d'alimentació"? Faltan bastantes compañeros y es una actividad importante. Dile a la gente con la que hables, que haga lo mismo y que avise a quién puedan. Como una cadena de avisos, ¿ok? ¡Gracias y un saludo!

      Eliminar
  2. Hola soy René ya he echo el test hos ha llegado? Buenas tardes y adios

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola René. Todo correcto. Por cierto, hazme un favor. ¿Podrías intentar hablar en vuestro grupo de what's app de clase, y comentar que todo el que no haya hecho el test, que entre al blog a hacerlo? Faltan bastantes compañeros y una actividad importante. Dile a la gente con la que hables, que haga lo mismo y que avise a quién puedan. Como una cadena de avisos, ¿ok? ¡Gracias y un saludo!

      Eliminar
  3. Hola David, soy Nerea, te a llegado mi test?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Hola Nerea! El text ha llegado sin problemas. ¡Muy bien!

      Eliminar
  4. Hola David soy Rania yo ya te lo e entregado ,¿te a llegado?Adiós te echo mucho de menos.

    ResponderEliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.