viernes, 27 de marzo de 2020

6B - ESCOLA A CASA - DIA 10



¡MI CAQUITA OS SALUDA A TOD@S!

¡¡MIRA ESTE CHISTE!! ¡¡QUÉ BUENO, ME PARTO!! Pon tu nombre y apellidos, y marca tu grupo en el formulario del encabezado del blog, y dale a enviar. Solo una vez al día. ¡Graciaaaaas!   ^_____^ Hay gente que se está olvidando de ponerlo... aviso...


MATES
- Recordatorio: Seguid haciendo cada día, una operación de cada uno de los bloques de la ficha de operaciones básicas. 
- Problemas 28, 29, 30 para el lunes.
- Corregir los problemas 25, 26 y 27 - Soluciones:






CASTELLANO:
Leer nuevo capítulo del libro y preparar resumen.

CATALÀ:
-Llegir nou capítol del llibre de lectura i preparar resum. 
-IMPORTANT! Porta 6 del "Misteri de les 7 portes". Falta molta gent per comentar amb la solució!!!! 
- EL MISTERI DE LES 7 PORTES... LA PORTA 7 ESTÀ OBERTA... ÀNIMS AVENTURERS! BONA SORT!
-Fer les pàgines 18 i 19 del quadern 6 de català - Corregir la pàgina 16 i la 17: 



CIÈNCIES:
- ENTREGAR EL MENÚ SETMANAL - Encara falta gent per entregar. Si us plau... enviar el menú a l'email d'en ¨Raúl 6èA, i al meu 6èB.
-Corregir l'activitat de recerca de bulímia:


MALALTIA: BULÍMIA


La bulímia és un trastorn de la conducta alimentària que es caracteritza perquè les persones que la pateixen, solen donar-se fartades recurrents en el quals ingereixen grans quantitats de menjar en un espai curt de temps. No obstant això, el sentiment de culpa i vergonya després d’ingerir molts d’aliments els porta a vòmits provocats, ús de laxants o diürètics, règims rigorosos o exercici excessiu per a contrarestar els efectes dels abundants menjars i evitar engreixar.

En l’origen d’aquesta malaltia intervenen factors biològics, psicològics i socials que desvirtuen la visió que el malalt té de si mateix i responen a un gran temor a engreixar.

Generalment les persones que pateixen bulímia han sigut obeses o han realitzat dietes sense control mèdic. Els bulímics tracten d’ocultar els vòmits, per la qual cosa la malaltia sol passar desapercebuda durant molt de temps.

Els malalts amb bulímia es caracteritzen per una gran impulsivitat, un baix autocontrol i baixa autoestima.

La prevenció de la bulímia ha de realitzar-se amb un enfocament multidisciplinari:

-  Prevenció social i la col·laboració de models, dissenyadors, publicistes i esportistes per a reduir els missatges que es llancen a la població que incideixen en la pèrdua de pes de forma no responsable i enganyosa i en les talles de la roba.

-   A nivell familiar convé insistir que les famílies facin una dieta equilibrada.

- Des de l’escola es pot educar als xiquets sobre alimentació i nutrició així com fomentar l’autoestima, les habilitats socials i comunicatives.
 
Anglès


Recordar fer i enviar les activitats d’ahir, thank you!! :) https://anglescervantes.blogspot.com/2020/03/6th-grade-thursday-26th-of-march.html



2n CHALLENGE DE EDUCACIÓN FÍSICA


¡ÚLTIMO DÍA PARA INTENTARLO O PARA SUFRIR OTRA VEZ!

13 comentarios:

  1. Bon día David soc Rania el dilluns hi ha clase? Porque en les noticies varen dir que ens han posat 15 dies mes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Bon dia Rania! El dilluns no hi ha classe. En el moment que el govern digui que ja podem tornar, llavors sí. Però ara mateix encara ens queden unes setmanes més d'estar a casita... Ànims de tot cor!

      Eliminar
  2. Hola David, no havian que hacer 6 problemas ayer y hoy.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Hola Aslam! Como las cosas han ido cambiando un poco estos días, lo importante era seguir las indicaciones que os ponemos los maestros en las entradas. Piensa que lo último que escribimos es lo que vale. No se hace más de lo que pongamos en el blog, ¿ok? Si lo tienes hecho ya, pues hecho está. Pero no hagas más de lo que digamos. Un abrazo fenómeno.

      Eliminar
  3. hola David soy Nizar por las noticias icen que bän ha aniadir 15 diasmas es berdd o falso

    ResponderEliminar
  4. David ya te a llegado la hoja del menú semanal si sí o no soy Touwayba 😁👋👋

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Recibida! Tranquila que está todo en orden. ¡Muy bien!

      Eliminar
  5. Hola David me puedes esplicar lo de las notas nosotros no sabemos que poner i donde lo tenemos que poner me lo puedes esplicar porfavor i gracias (TouwaybaKrikaz) .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Aloha! ¿No habéis mirado el blog principal de la escuela? Allí Carlos lo ha explicado super bien. Miradlo por favor. Leedlo todo, ya veréis que es muy fácil. Además es el papá o la mamá la que tendrá que mirar las notas, y tu con ellos. Id al blog principal del cole, y ya verás que bien está puesto allí. ¡Ánimo!

      Eliminar
  6. Hola David soy maria ya acabe el entrenamiento :')

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Super! ¡Muy bien Maria! Estás en forma, sin lugar a dudas. Ya puedes competir con Lucas, que dice que el nivel de las clases tiene que subir, jeje. Por cierto María, haz el registro de entrada porque se te está olvidando. Ayer ya no apareciste, y hoy tampoco estás en la lista ¿ok? ¡Un abrazote!

      Eliminar
  7. Hola David soy Mohamed te ha llegado mi menu semanal .Espero que si adios david buen fin de semana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Recibido Mohamed! Puedes estar tranquilo. ¡Un abrazo y cuídate mucho!

      Eliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.