lunes, 23 de marzo de 2020

6B - ESCOLA A CASA - DIA 6



¡EMPEZAMOS LA SEGUNDA SEMANA
CON MUCHA ENERGÍA. ES IMPORTANTE
MANTENER A TOPE LOS ÁNIMOS!

LO PRIMERITO DE CADA DÍA! Pon tu nombre y apellidos, y marca tu grupo en el formulario del encabezado del blog, y dale a enviar. Solo una vez al día, como bien sabéis. ^_____^


MATES
- Recordatorio: Seguid haciendo cada día, una operación de cada uno de los bloques de la ficha de operaciones básicas. 
- Problemas 16, 17, 18 para el martes. 
- Corregir los problemas 13, 14 y 15 - Soluciones:




CASTELLANO:
Leer nuevo capítulo del libro y preparar resumen.

CATALÀ:
-ATENCIÓ A LES 11:30 AL BLOG... HI HAURÀ UNA PETITA ACTIVITAT/SORPRESA EN UNA ENTRADA ESPECIAL...
-Llegir nou capítol del llibre de lectura i preparar resum. 
-Misteri de les 7 portes - No vos oblideu d'escriure la solució al blog! Era pel divendres...Avui sense falta publicar una solució original. 
-Fer les pàgines 12 i 13 del quadern 6 de català - Corregir la pàgina 10 i la 11: 




CIÈNCIES:
- ENTREGAR EL MENÚ SETMANAL - Enviar una foto, el més clara posible de l'activitat. Els alumnes de 6èA, a l'email d'en Raul, i els alumnes de 6èB a l'email d'en David. Ja sabeu que els emails estan dalt de tot en aquest blog. Abans d'enviar, mireu que la foto no està borrosa.
-Preparar l'activitat de recerca de: Dieta Mediterrànea
-Corregir l'Estil d'alimentació RAW (crudivegans)

ALIMENTACIÓ RAW

Aquest estil de vida promou el consum d’aliments en el seu estat natural, sense cuinar res,  per conservar al màxim els seus nutrients. Es basa principalment en fruites, verdures, hortalisses, algues, anous, llavors,  germinats i tots els productes derivats directament d’aquests ingredients tal com olis, llards de fruita seca etc. Aquest estil d’alimentació admet algunes tècniques de cuina que no superen els 40-42 graus centígrads.

La majoria dels crudivegans sostenen que com més crua siga una dieta, més beneficiosa és per a la salut.
Una dieta crudivegana ens ajuda a prendre una quantitat gran de micronutrients (les vitamines i minerals es mantenen a ple rendiment quan no sotmetem a calor als aliments), a mantenir el nostre organisme net i a una major aportació de líquid. Per descomptat, una alimentació crudivegana, respecte els animals, el planeta i és més justa per a tots.
Entre els seus desavantatges estan: deficiències d’alguns nutrients com a vitamina B12 i el ferro que provenen dels animals, els nivells de colesterol bo poden baixar en la sang i per això no podrà disminuir el colesterol dolent. Algunes persones experimenten maldecaps, cansament, de pressió, nàusees, ansietat etc, a causa de la restricció d’hidrats de carboni que baixen els nivells de serotonina.
 

Anglès
Remember to do the activities for tomorrow!! :)


Música
Seguirem amb la práctica de la partitura de flauta “Himne de l’Alegria”. Després anireu a la següent pàgina i treballarem posicions de notes 
 

2n CHALLENGE DE EDUCACIÓN FÍSICA


¡NUEVO RETO PARA ESTA SEMANA! ES UN PELÍN MÁS LARGO, Y UN PELÍN MÁS DURO... Necesitaréis una pequeña esterilla o toalla para la parte de suelo. ¡ÁNIMO! 
Esta tarde lo haré y sufriré con vosotros en la distancia. ¡Vamos equipazo!

4 comentarios:

  1. En El problema 15,El resultado de la División no es 821?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Correcto anónimo! Ya está el problema actualizado. No sé por qué se me escapó ese número por ahí. Lo siento y muchas gracias por el comentario. Si me hubieras puesto el nombre te daría puntos en el class dojo! ¡Un abrazo!

      Eliminar
    2. ¡Gracias Rayco! ¡Fichado! Le diré a Raúl que te ponga puntos en Class-Dojo por estar atento a todo, crack! ¡Un abrazote!

      Eliminar

Todos los comentarios que se realicen no serán publicados al instante. Por seguridad, antes serán revisados para su aprobación.

Tots els comentaris que es realitzin no seran publicats al moment. Per seguretat, abans seran revisats per a la seva aprovació.